You are currently viewing Tre ting du skal huske, når du renoverer el i din bolig

Tre ting du skal huske, når du renoverer el i din bolig

Har du netop købt en ny bolig, som skal istandsættes, kender du garanteret til de mange tanker og overvejelser, som straks går i gang efter beslutningen er blevet truffet. Du har måske allerede taget til dig af gode råd til at indrette soveværelset men glemmer lidt, at der faktisk ligger en stor renovation forude, før I kan begynde at gøre jer sådanne overvejelser.

LED projektør

Tøv ikke med at købe en LED projektør, da du godt kan regne med, at nogle af renoveringsdagene vil trække ud, så der skal arbejdes i mørke. LED projektører forbruger mindre energi end almindelige glødepærer, hvilket gør, at lyskilden ikke udelukkende tjener et funktionelt formål, men også er et godt og økonomisk alternativ til andre projektører.

Alt efter den plads, som der er et behov for at boltre sig på, kan man afgøre, hvor mange LED projektører, der kræves. Har du tænkt dig at renovere størstedelen af huset alene, er det fint med en enkelt projektør til at lyse rummet op. Planlægger I derimod at være mange, som renoverer og er i gang samtidig, kan dette i højere grad kræve flere projektører for at sikre, at alle har nok lys til deres arbejde.

Tag stilling til spots og lignende

Har du gang i en stor renovation og istandsættelse, kan dette give mulighed for at rive ned i en sådan grad, at der bliver mulighed for at sætte nye spots op. Der er stor chance for, at du selv kan vælge, hvor diverse spots skal placeres for at give lige det lys, du ønsker og forestiller dig. Når du ved, hvor spotsne skal være, ved du også, hvor mange du skal bruge. Du har altså mulighed for at købe dem med det samme, så de er hos dig og klar til at blive monteret, når den tid kommer.

Stikkontakt til Wi-Fi

Når du er i gang med at lave en totalrenovering, har du også mulighed for at trække diverse ledninger og sørge for, at det hele bliver, som du har planlagt. I den forbindelse kan du overveje, hvor du ønsker, stikkontakten til Wi-Fi skal være. Allerede tidligt i processen kan dette være en god overvejelse at gøre dig, for ikke at nå til punkt, hvor det ikke længere er muligt at ændre det. Med hensyn til el-artikler og lignende kan det være en god ide at finde de rigtige fagfolk på området.