You are currently viewing Gode råd til indretning af soveværelset

Gode råd til indretning af soveværelset

1. Gør bedst brug af pladsen

Et lille soveværelse giver en følelse af at være omslutter, hvilket kan være en kilde til stress. I stedet for at få en god nats søvn kan du føle dig kvalt inde i dit soveværelse. Der er mange smarte ideer til små rum, der hjælper dig med at maksimere potentialet af dit soveværelse, herunder følgende tips:

  • Hold antallet af møbler i soveværelset til et minimum.
  • Brug et stort spejl til at reflektere rummet og give et mere rummeligt soveværelse.
  • Invester i en madras og sengestel af høj kvalitet, der passer lige til dig og din partner.
  • Slip af med overflødige underholdningsapparater i soveværelset, og hold dig bare det grundlæggende som dit smart-tv f.eks.
  • Fjern rodet i dit soveværelse, og opbevar ubrugte genstande et andet sted inde i dit hjem. Medmindre de kan stå under sengen

2. Inkluder kunst

kunst er en fantastisk måde at inviterer positive følelser eller øge følelsen af hjemmelighed på. Efter en stressende arbejdsdag og en hektisk tidsplan på kontoret, vil du gerne bare ligge, hvile og nyde at sove i dit smukke og rolige soveværelse.

De bedste vægge, hvor du kan placere kunst på i dit soveværelse, er på væggene overfor din seng og direkte over sengen. Store kunstværker skal hænges eller installeres i øjenhøjde.

Abstrakte kunstværker med beroligende toner og farver er de bedste. Landskaber, fotografering og fotos med mættede farver er også gode valgmuligheder ift. kunst til dit soveværelse.

3. Inkluder naturen

Hvis du normalt henter inspiration fra planter eller natur, kan du indarbejde dette tema i dit soveværelse. Sukkulenter og andre indendørs planter kan gøre stemningen i dit værelse mere beroligende og indbydende.

Vælg planter med lav vedligeholdelse behov og placer dem nær vinduet, så de stadig kan drage fordel af sollys.

Dette er også med til at give et bedre indeklima og mere ilt til rummet. Planter elsker den co2 du frigiver om natten, så hvorfor ikke have dem i soveværelset?