You are currently viewing Sæt et personligt præg på din bolig

Sæt et personligt præg på din bolig

Boligindretning er i dag et vigtigt element for langt de fleste. Mange vælger at skabe deres egen stil derhjemme, og derfor er et af yndlingsbegreberne inden for boligindretning ikke overraskende Do-It-Yourself (DIY) eller på dansk “Gør-det-selv”. Det handler nemlig om at sætte sit eget præg på sin bolig, og den bedste (og billigste) måde at gøre det på er ved selv at skabe sin indretning.

Mange forskellige online bolig- og interiørbutikker følger trenden og forsøger at inspirere forbrugeren gennem forskellige interessante bud på gør-det-selv løsninger. Vi kommer her med tre gode bud på måder, du kan skabe en personlig kant til din indretning derhjemme.

1. Lav din egen lampe til stuen

Lamper kan godt gå hen og blive en rigtig dyr investering. Samtidig er udvalget af lamper til boligen uendeligt stort, og det kan godt virke som en jungle at navigere rundt i, når man står og skal til at indrette den nye stue eller give sin nuværende bolig et frisk pust med et par nye lamper.

Der er derfor en lang række fordele at hente ved at lave sin egen lampe. Først og fremmest skaber du noget, som kun findes hjemme hos dig. Derudover får du lys derhjemme, som ikke kommer til at sprænge pengepungen. En skylampe er en sjov gimmick, som både er nem at lave og giver et behageligt lys.

2. Få inspiration fra det franske hjem

Den franske landstil har langsomt vundet fodfæste i det danske hjem. Og det er der en god grund til. Først og fremmest er Frankrig et land, som boomer af hyggelige, søde måder at dekorere sit hjem. Hør, flet og beige toner er i høj kurs herhjemme, og der er mange måder, du nemt kan skabe din egen personlige sydfranske oase derhjemme.

Chic Antique er et af mange boligindretningsbrand, som tilbyder en lang række accessories og tilbehør til hjemmet, hvor du selv kan kombinere og sammensætte forskellige antikke produkter til din helt egen stil.

3. Vægdekorationer af forskellige afskygninger

Vægdekorationer er en simpel, men effektiv måde at skabe en unik og behagelig atmosfære derhjemme. Planteophæng, vægure, abstrakte malerier eller andre fritstående dekorationer skaber tilsammen en unik indretning og giver et frisk pust til hjemmet.

Planter er i sig selv rigtig fine at have stående som dekoration, men hvis du vælger at hænge dem op, giver du din indretning et nyt, friskt indspark. Et planteophæng er en underspillet måde at indrette sit hjem på, men har en virkelig positiv effekt på hyggen og den generelle hjemlige atmosfære.