You are currently viewing Find den helt perfekte entreprenørvogn til dig og din virksomhed

Find den helt perfekte entreprenørvogn til dig og din virksomhed

Med en entreprenørvogn bliver tingene bare det lettere. Det kan være du allerede har prøvet at råde over sådan én og måske er du netop derfor på udkig efter én til eget brug nu.

Få gratis råd og vejledning fra erfarende fagfolk

Der er mange fordele ved at finde sig en entreprenørvogn, men én af de mange er at dig sparer en masse tid på at skulle håndtere vogne der ikke helt kan leve op til det samme som entreprenørvognen.

Når du skal vælge den helt rigtige entreprenørvogn til dine projekter, så kan det være rigtig svært at vide på forhånd hvad man kan ”nøjes” med og hvad der bare er et must. Her kan du med fordel tage kontakt til selve virksomheden bag.

Når du kontakter virksomheden bag disse entreprenørvogne, vil du modtage en masse råd og vejledning. Pga. de mange års erfaringer har de kendskab til nærmest alles behov indenfor diverse områder, og de vil dermed kunne give den ultimative guide omkring hvilken vogn, der vil være den helt rigtige for dig.

Vognen bliver sat i produktion når du har givet dine krav tilkende

Hos virksomheden er der ikke nogen vogne der allerede er produceret og fremstillet på forhånd. Det vil sige at du ikke skal stå med en sælger der kun er ude på at komme af med en bestemt vogn fordi dens liggetid har været helt af vejen.

Det vil også sige at du her kan bestille lige netop det du går og har af krav og helt uden at du skal føle at du må gå på kompromis på nogle områder, fordi vognen allerede mangler et par ting i forhold til din ønskeliste. Det er altså helt op til dig hvad din nye entreprenørvogn skal kunne.

Muligheder for forskellige farver, størrelser og typer af tipfunktioner

Du kan vælge imellem alverdens farver og så er der helt frit valg på størrelserne mellem 13-30 tons. Det giver nemlig ingen mening at du får købt dig en vogn der egentlig er alt for lille eller alt for stor i forhold til dine behov. Er du usikker på hvad du skal vælge, kan virksomheden igen hjælpe dig frem til det rigtige valg, ved at lytte til hvad du har af opgaver der skal udføres med vognen ved din side.

Der er også mulighed for forskellige funktioner for tip på vognen. Det mest almindelige er en vogn med bagtip, men du kan også vælge 3-vejstip, hvis dette er et must for dig. Det gør alt andet lige førerens job lidt lettere i selve udførelsen af opgaverne.