You are currently viewing 4 gode råd til hvordan du opgraderer dit badeværelse

4 gode råd til hvordan du opgraderer dit badeværelse

Et godt badeværelse er ikke noget, man skal tage for givet. Der kræver ofte en omfattende investering af både tid og kræfter, hvis man vil rennovere eller forbedre sit badeværelse.

Vi bruger i gennemsnit 15 minutter af dagen på toilettet uden at indregne tid til brusebad, personlig pleje osv., der med lange bade og yderligere personlig plejning let løber op i 45 minutter. Dagligt. Det er lang tid at bruge i et badeværelse, så selvfølgelig skal det være lækkert og bekvemmeligt at tilbringe sin tid der. 

Denne artikel sætter derfor fokus på, hvordan du kan tage dit badeværelse til det næste niveau, og tilføje den gadget eller udbedring, du altid har drømt om, men ikke har ført videre i livet endnu. 

Varme i gulvet

Det er meget besværligt at stå uden funktionelt badeværelse i et længere stykke tid, så at lægge varme i gulvet på badeværelset er klart en forbedring, der kræver grundig og gennemgående planlægning at udføre. Til gengæld er det det hele værd.

Du har helt sikkert oplevet det, at have kolde fødder om morgenen i de kolde efterårs- og vintermåneder. Her kan varmen fra dit badeværelsesgulv gøre dit morgenbad til en langt mere behagelig oplevelse, som du vil se frem til med tiden. 

Håndklædevarmere

Ligesom varmen i dit badeværelsesgulv, så kan et varmt håndklæde efter badet være en meget rar fornemmelse. Ikke nok med at en håndklædevarmer sørger for, at dit badehåndklæde tørrer hurtigere, så er det også en ekstra gave til dig, der tager kolde bade.

Det er ikke sundt at være underafkølet i for lange perioder ad gangen, og et varmt håndklæde kan få bedre gang i blodomløbet og give en ro i kroppen, så du kan undgå skælveture og komme i tøjet endnu hurtigere.

Badekar eller hjørnespa

Er du en af dem, der går ekstra meget op i afslapning og luksuriøsitet, så kunne et badekar eller hjørnespa måske være noget for dig. Både hjørnespa og badekar kan med fordel benyttes til at få ro fra hverdagens stress. En hjørnespa er den yderligere luksuriøse opgradering, der kan tilføje mere til dit badeværelse end blot en mulighed for at gå i bad, og hvor afslapning og komfort er i fokus.

En hjørnespa er smart til mindre badeværelser, da det rent pladsmæssigt kan placeres, så det udnytter rummets struktur på en optimal måde. Den umiddelbare fordel ved et badekar over en hjørnespa kunne være, at det ikke kræver den sammen mængde vedligeholdelse, som også skal tages i betragtning, hvis man overvejer at købe sig en spa. 

Bidet-toilet 

Det er knapt så populært i scandinavien, men især i fx Japan er de meget glade for at bruge bidets. Hvis du i forvejen ikke har hørt om et bidet før, så kan det være, at du skulle overveje at anskaffe dig et.

En bidet er en form for toilet, der vha. en kraftig vandstråle kan yde en meget mere gennemgående rengøring sammenlignet med toiletpapir, der med fordel kan bruges til eftertørring når vandstrålen har gjort det rensende forarbejde.

Det kræver lidt tilvænning at blive komfortabel med en bidet, men efter kort tid vil du slet ikke tænke over benyttelsen, der som sagt slår en normal toiletrulles effektivitet med flere længdebaner.

Forhåbentlig har du fået inspiration til hvordan, du kan nyde tiden på dit badeværelse endnu mere, end du gør i forvejen.