You are currently viewing Ved større byggeopgaver i København kan en totalentreprise være den helt rigtige løsning

Ved større byggeopgaver i København kan en totalentreprise være den helt rigtige løsning

Med en totalentreprise sørger en erfaren projektleder for, at dit store byggeprojekt kører som på skinner fra start til slut. Samtidig slipper du for at skulle rette henvendelse til mange forskellige håndværkere. I løbet af hele projektet behøver du kun at have en dialog med din totalentreprenør.

Skal du i gang med et større byggeprojekt eller renovering behøver du ikke selv administrere hele projektet.

Du kan have stor gavn af at få en totalentreprise i København, der med din accept sørger for, at alt forløber, som det skal. I de indledende samtaler med totalentreprenøren finder I sammen frem til de rette idéer og løsninger.

Herefter undersøger totalentreprisefirmaet forslag fra arkitekt, ingeniør, landinspektør osv., og endelig får du et samlet tilbud på, hvad din renovering vil koste og en plan overforløbet.

Er du tilfreds med forslaget, laves der en endelig kontrakt, og byggeriet kan gå i gang. Har du spørgsmål eller ønsker undervejs, skal du blot rette henvendelse til din totalentreprenør.

Der er mange bolde i luften

Hvis du overvejer, om det er nødvendigt med en totalentreprenør på dit byggeprojekt, er det en god idé at overveje grundigt, hvor mange bolde der er i luften med et stort projekt. Der skal mere til end bare at hyre håndværkerne til at udføre deres opgave.

Her er tre ting, som du måske ikke har overvejet kunne blive en udfordring.

  • Forkerte materialer – De rigtige materialer er altafgørende for, at byggeprojektet bliver bæredygtigt og holdbart. Hvis de forkerte materialer bliver brugt, kan det blive både dyrt og besværligt at lave om.
  • Prisen overholdes ikke – Du kan risikere, at der undervejs i projektet opstår problemer eller forsinkelser, som gør det dyrere for dig. En totalentreprenør sørger for, at den aftalte pris overholdes.
  • Håndværkerne står på nakken af hinanden – Det kan være lidt af et puslespil at koordinere mange forskellige opgaver, der skal laves i samme bolig. Du kan risikere at håndværkerne går i vejen for hinanden, hvis ikke udførelsen af deres opgaver koordineres.

Forudsigelighed og tryghed

Vil du gerne spare tid og besvær og undgå bøvl, så få lavet dit projekt med en totalentreprenør på opgaven. Du får en overskuelig plan, og du ved, hvornår projektet er færdigt.

Han eller hun opdaterer dig løbende i processen, og du skal også kun betale én faktura – nemlig den til totalentreprisefirmaet. Så sørger de for korrekt aflønning af de mange fagpersoner på opgaven.