You are currently viewing 3 ting du nemt selv kan lave, som kan gøre din stue mere hyggelig

3 ting du nemt selv kan lave, som kan gøre din stue mere hyggelig

Trænger du til lidt fornyelse og mere hygge i din stue, så hold dig ikke tilbage. Der er mange ting, du kan gøre, som kan gøre din stue mere hyggelig. Nogle ting er nemme og hurtige at ordne, andre er mere omfattende og tager mere tid.

Skal der mere hygge i stuen, kan du hyre nogen til at klare opgaven. Du kan også nå rigtig langt selv. Du kan finde inspiration på hjemmesider om bolig og boligindretning.

Hyggelig fornyelse

Finder du inspiration online, kan du fortsætte direkte til at købe ind til boligen online. En ting, der kan skabe fornyelse og hygge, er nemlig nogle nye ting. Hvis du går rundt i det hjem og ser på de samme ting hver dag i mange år, kan det godt blive kedeligt.

Du behøver ikke at skifte alting i stuen ud for at gøre den mere hyggelig. Skift fx puderne i sofaen, sæt lidt mere eller anderledes pynt op, placer nogle lysestager. Så har du allerede skabt meget mere hygge.

Vil du udnytte dine evner med værktøj, kan du bygge et hyggehjørne. Der kan være en blød siddeplads, masser af puder i rolige farver og opbevaring til bøger og blade.

Vær kreativ

Har du hænderne skruet rigtigt på, kan du også gå i gang med at kreere ting selv. Du kan selv sy nye puder og dekorere dem, præcis som du vil have dem. Du kan også lave pynt til væggene og hylderne, og du kan gå i naturen og samle pynteting der.

Hvis du gør dig umage med nogle diy-projekter til boligen, kan de skabe meget hygge. Din stue kan blive et sted, der skriger hjemlig hygge, nostalgisk velbehag og naturlig ro. Hjemmelavede ting kan pynte, men de kan også give personlighed og hygge.

Luk det grønne ind

Lad også din stue blive et rum, som du fylder med planter. Der er mange stueplanter, der ikke kræver så meget. Man kan godt have noget grønt i sin stue, selvom man ikke har grønne fingre.

En stueplante her og der kan give meget til en stue. Du bringer naturen ind, og det skaber automatisk ro og harmoni. Har du rigtig mange planter, vil det føles lidt som at være i naturen, hvor man rigtig kan slappe af.

Tænk gerne i anderledes baner, når du placerer dine planter. De kan meget mere end at stå i vindueskarmen. Du kan hænge dem op på væggen og i loftet. De kan hænge ned foran vinduerne og stå på gulvet.