You are currently viewing De bedste laminatgulve på markedet

De bedste laminatgulve på markedet

Et laminatgulv i en god kvalitet er et både smukt og praktisk gulvvalg, som ovenikøbet ikke behøver at sprænge budgettet. Du kan nemlig sagtens få et billigt laminatgulv i en god kvalitet.

Vælger du et laminatgulv fra en af verdens førende producenter af laminatgulve, så går en god pris ofte hånd i hånd med høj kvalitet.

Berry Alloc – Livstids garanti

En af verdens absolut førende producenter af laminatgulve er Berry Alloc, der særligt er kendt for sine højtrykslaminater med livstidsgaranti.

Berry Alloc producerer et stort antal af forskellige laminater med enten et naturtro trægulv eller et naturtro klinkelook. Særligt smukke er de to gulvserier Grand Avenue og Grand Majestic, der udover et smukt udseende, høj slidstyrke samt livstidsgaranti i private boliger også udmærker sig med Berry Alloc’s særlige aluminiums kliksystem.

Berry Alloc producerer også en serie laminat sildebensgulve, der er et prisvenligt alternativ til originalen i træ og som takket være det integrerede kliksystem er let at lægge også uden den store erfaring med gulvlægning.

HARO – Aqua laminatgulve

En anden af verdens førende producenter af laminatgulv i høj kvalitet er tyske HARO, som i det hele taget er en af verdens førende gulvproducenter, da de også har et kæmpe sortiment af trægulve, korkgulve og DISANO gulve.

Også HARO’s sortiment af laminatgulve er enormt og meget bredt. Du kan således få laminatgulve inspireret af mange forskellige træsorter lige fra de helt lyse til de meget mørke. Alle med et særdeles naturtro udseende, hvor det takket være gulvenes struktur er så godt som umuligt at se, at der ikke er tale om et ægte trægulv.

Vil du lægge dit nye laminatgulv i køkkenet, bryggerset eller entreen, så vil det være en god ide at vælge en af HARO’s aqua laminater, der er designet så de er særligt velegnede til at modstå fugt, hvilket er en utrolig praktisk egenskab i disse rum.

Hvorfor vælge laminatgulv?

Der er generelt mange praktiske egenskaber ved et laminatgulv, der kan gøre det til et oplagt valg i hjemmet. De kan ofte fås billigt og i mange varianter, hvilket betyder du nemt kan finde et gulv, der passer til dit hjem.

De er desuden ofte nemme at gøre rent, og kan derfor skære lidt ned på den tid, du skal bruge på rengøring. Dette gælder særligt hvis du har små børn eller hvis du vælger det til rum, hvor der generelt er mere brug for rengøring.

Laminatgulv er overordnet set et solidt valg til hjemmet.